eio-q.se > Beställ  
sök på eio-q.se
Sök
Sajtkarta
Sajtkarta
eio-q.se > Beställ  

Beställ EIO Q Ledningssystem 

EIO Q kan köpas i olika delar. Beställning via IN Förlags webbshop ger bästa priset, klicka på länkarna i produktlistan längre ner på sidan. Här följer en produktbeskrivning:

eio-q böcker och CD-skiva

EIO Q Ledningssystem är samordnat med andra handböcker och dokument inom Installatörsföretagen. EIO Q Ledningssystem innehåller information om lagar och förordningar, elsäkerhet och kvalitets-, miljö och arbetsmiljöledning.
EIO Q Ledningssystem är ett hjälpmedel för att bygga in kvalitetssäkring i företag som arbetar med el-, tele-, data-, industri- och säkerhetsinstallationer. Detta skapar bästa möjliga förutsättningar för företaget att koordinera arbetsmiljö, elsäkerhet, kvalitet och miljö så att kundkrav uppfylls och lagar och förordningar efterlevs.

EIO Q Handboken ger vägledning i processen för att införa ett ledningssystem, alltifrån kvalitetssäkring i enskilda projekt till att införa ett heltäckande ledningssystem för kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Att arbeta med ständiga förbättringar (DVD film): På ett lättsamt sätt berättar Lars Nilsson från C2 Management AB hur man får alla engagerade i förbättringsarbetet och om metoder för att arbeta med ständiga förbättringar. Den filmade föreläsningen är uppdelad i totalt 12 avsnitt, där varje avsnitt avslutas med en frågeställning som ni kan arbeta med på ert företag för att komma igång med förbättringsarbetet.

EIO Q Abonnemang - hemsida, artikel 052399. 

Användarna av EIO Q Ledningssystem kan alltid vända sig till Installatörsföretagen för rådgivning kring frågor om kvalitet, miljö, arbetsmiljö och elsäkerhet. Kontakta oss.

EIO Q produktlista
Klicka på titeln i listan för att göra en beställning.

Art nr
   Titel

Medlemspris

   Ord.pris  

052329
EIO Q Handboken 455:-/st
690:-/st
052399 Abonnemang EIO Q hemsida 1.300:-/st
2.600:-/st
053012 Att arbeta med ständiga förbättringar (DVD) 870:-/st 1.275:-/st
102000
IN dokumentmallar PLUS 1.990:-/st 3.980:-/st
Alla priser är exklusive moms och frakt. Abonnemangen är tillsvidare abonnemang per år.
Abonnemangspriset gäller per arbetsställe.

EIO logga
Installatörsföretagen
Relaterade IN-sidor: www.installatorsforetagen.se
Ringvägen 100
Box 17154
104 62 Stockholm
Tel. 08-762 76 00
Fax.
info@installatorsforetagen.se